Beeldend Danstheater Telder

Vacatures

Financieel medewerker

Bij Telder maak je deel uit van een creatieve organisatie. Beeldend Danstheater Telder maakt sinds 1996 voorstellingen, performances en installaties waarin dans, beeldende kunst, muziek, film en theater een integraal geheel vormen. Telder maakt haar voorstellingen bij voorkeur op bijzondere en ongebruikelijke locaties, waar de bezoeker niet zo snel met dans of kunst in aanraking komt. Telder brengt locatievoorstellingen in de binnenstad en parken, in de wijken, in zorgcentra, tijdens Arnhemse culturele activiteiten, in musea en andere locaties in het hele land en waar mogelijk in het buitenland. Telders doelgroep is een breed publiek, van kunstliefhebbers tot mensen die weinig met kunst in aanraking komen.

Wij zijn op zoek naar een medewerker die de financiële administratie voert en regelmatig overzichten maakt. De medewerker heeft contact met de zakelijk leider en de penningmeester van de Stichting. Verwacht wordt dat de medewerker zelfstandig kan werken.

Taken

Profiel:

Je hebt HBO werk- en denkniveau en kennis van financiële administratie. Je bent praktisch, communicatief en hebt een probleemoplossende houding. Je kunt overweg met MS Office en Dropbox. Tijdsbesteding: gemiddeld 2 uur per week.

Publiciteitsmedewerker

Beeldend Danstheater Telder is op zoek naar een vrijwilliger met veel verstand van PR en affiniteit met dans en beeld.

Werktijden

Taakomschrijving

We kunn extra steun gebruiken bij de volgende onderdelen van onze PR:

Wat voor kennis of vaardigheden zijn nodig?

Je houdt van het schrijven over danstheater-projecten voor website en nieuwsbrieven.  Affiniteit met het werk van Telder. Goed samen kunnen werken met het dagelijks bestuur. Het werk geschiedt vanuit uw eigen huis. Het meeste contact zal zijn via e-mail en telefoon met artistieke en zakelijke leiding en producent.

Tijdsbesteding: 2 - 4 uur per week.

Wat maakt het werk de moeite waard?

Samen werken naar mooie, intrigerende en spannende producties, het genieten tijdens voorstellingen en de trots bij het applaus. Een vrijwilligersvergoeding is bespreekbaar.

Heb je ervaring en ben je geïnteresseerd?

Neem contact op met Paula Walta
026-322 96 45  /  06 41 93 87 46