Beeldend Danstheater Telder

Boekingen

Verschillende producties van Beeldend Dans Theater Telder zijn te boeken voor festivals, evenementen, congressen, scholen, speciale gelegenheden en projecten op bijzondere locaties.

Actueel

Vanaf 2018 brengt Telder verschillende LABs op locatie. Het eerste is TelderLAB: Staging Time, dat in december in première ging bij Museum Het Valkhof. Deze voorstelling is te boeken en wordt per locatie op maat gemaakt. TelderLAB: Staging Time is een nieuwe locatievoorstelling, gemaakt door Paula Wwalta samen met kunstenaarscollectief Waterlanders en danseressen van Arnhemse Meisjes. In voorstellingen, activiteiten en een interactieve installatie met dans, muziek en beeldende kunst onderzoeken zij samen met de bezoekers de beleving van Tijd. TelderLAB: Staging Time brengt de toeschouwer en de deelnemer in een onalledaags tijdgewricht.


Telderlab

Boeken?

Heeft u belangstelling voor TelderLAB: Staging Time, Ot of Time, Ontmoeten, Lorelei’s Lament, Stoelendans of Hartschrift neem dan contact op met jolanda@beeldenddanstheatertelder.nl.